Tvrtka Hewlett Packard Enterprise definirala je četiri transformacijska područja koja predstavljaju njen pogled smjera u kojem se tržište kreće i uvjeta koje organizacije trebaju ispuniti da bi bile uspješne. Ova četiri područja u srcu su rješenja koje Hewlett Packard Enterprise nudi svojim korisnicima i na njima će se temeljiti vrhunska stručna predavanja koja ćete moći poslušati na konferenciji HPE 360:

  1. Transformacija u hibridnu infrastrukturu. Nužna je za trenutno i kontinuirano stvaranje novih vrijednosti. HPE pomaže organizacijama izgraditi rješenja u oblaku koja rastu s njihovom infrastrukturom.
  2. Zaštita digitalnih podataka. Sigurnost je trenutno svima jedna od najvećih briga. HPE nudi alate koji organizacijama pomažu da otkriju prijetnje, zaštite podatke i reagiraju na incidente i rizike bilo koje vrste.
  3. Osnaživanje organizacije zasnovane na podacima. HPE se orijentira na open-source i cijenom povoljna rješenja koja omogućuju organizacijama da iskoriste 100% njihovih podataka za stvaranje analitičkih uvida u realnom vremenu na osnovu kojih je odmah moguće donositi relevantne odluke.
  4. Omogućavanje produktivnosti. HPE pomaže organizacijama da stvore produktivno radno okruženje koje omogućuje brzu konverziju starih procesa i alata u mobilne i dovoljno je fleksibilno da se prilagodi promjenama kako poslovanje tvrtke mijenja obim.

Na konferenciji će više od 20 govornika iz tvrtke HPE i njenih partnera predstaviti trendove, rješenja i tehnologije koji će vam pomoći da ubrzate svoje poslovanje dobijete maksimum iz ulaganja u suvremenu infrastrukturu. Poseban gost-predavač na konferenciji je Mate Rimac iz tvrtke Rimac Automobili. Raspored konferencije možete pronaći ovdje.

Sudjelovanje je besplatno, a na konferenciju se možete prijaviti na ovdje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.