Robusna varijanta Samsungovog flagship modela predstavljena je danas, a u prodaji će se naći u petak, ekskluzivno kod operatera AT&T, po cijeni sličnoj Edge varijanti S7-ice. Cijena u slobodnoj prodaji još nije poznata (kao ni dobavljivost na našoj strani Velike bare) ali objavljeno je što će sve imati Active varijanta.

Baterija mu je „podebljana“ na 4.000 mAh, što je dovoljno za 32 sata razgovora, ali prazna baterija se može do vrha napuniti za cigla dva sata. Ekran je prekriven dodatnim slojem polikarbonata koji će ga zaštititi od razbijanja ako padne s visine od metra i pol na ravnu površinu. Kao i „normalan“ S7 ili S7 Edge, vodootporan je po standardu IP68, što znači da može provesti do pola sata u vodi dubine jednog i po metra, a ima i čitač otiska prstiju (ovdje je u Home tipki) te utor za microSD kartice (do 200 GB). Sve ostale unutrašnje komponente su iste (nema odabira količine memorije: nudi se samo 32 GB) a težina je povećana na 185 grama (običan S7 teži 152).

Samsung Galaxy S7 Active će se nuditi u tri kombinacije boja: Sandy Gold (pješčano-zlatna), Camo Green („maskirna“) i Titanium Gray (na uvodnoj slici).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.