Vjerojatno imate gomilu glazbe u mobitelu, a kod kuće imate nešto što može svirati glazbu s mobitela, pa ipak se budite uz neugodan zvuk budilice? Ništa čudno: uskladiti da sva ta tehnika radi onako kako vi želite – to ponekad i nije tako jednostavno. Srećom, postoje aplikacije kao što je SleepCast, koje ne kuhaju kavu i ne zamjenjuju kućnog robota nego rade jednu jedinu stvar – ali jednostavno i efektno.

SleepCast

Budilica

SleepCast je intuitivno složen tako da ćete brzo „pokopčati“ što treba napraviti da bi vas sutra ujutro (i svako jutro) probudila glazba s mobitela, ali odsvirana preko boljih zvučnika. Aplikacija će automatski pretražiti što se sve nudi – to može biti Bluetooth zvučnik, ili neki h-fi, kućno kino, televizor ili neki sedmi uređaj prikopčan na bežične mreže preko DLNA ili UPnP standarda. (Ako baš sve propadne, mobitel će ujutro zasvirati preko svog zvučnika.) Naravno da možete podesiti kada će sve alarm zasvirati (recimo, od ponedjeljka do petka uvijek u određeno vrijeme, a subotom i nedjeljom na svu sreću ne ) a aplikacija je dovoljno pametna da sama uključi Bluetooth na mobitelu i ostvari vezu s Bluetooth zvučnikom tek ujutro, umjesto da cijelu noć troši baterije.

U trenutku pisanja ovog teksta, iOS verzija još nije dostupna ali na službenoj web stranici možete se predbilježiti za nju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.