OnePlus je jučer izdao model treće generacije smartphonea koji su „najjači na svijetu, ali ne i najskuplji“. Od izlaska prvog modela, tvrtka je ipak ublažila radikalnost nastupa na tržištu pa se novi model OnePlus 3 može smjesta kupiti u slobodnoj prodaji, bez – blago rečeno – kontroverznog sustava kupovine uz pozivnicu. To vrijedi i za hrvatske korisnike: odete li na službenu adresu oneplus.net/oneplus-3, smjesta će vas preusmjeriti na .hr adresu – premda neće ponuditi sadržaje na hrvatskom, pa čak ni cijenu u kunama. Cijena je 399 eura –  bez PDV-a, sa besplatnim slanjem u Hrvatsku.

OnePlus

Što sve dobivate za 399 eura? Ukratko: puno, puno više nego za bilo koji drugi model slične cijene: ni dva, ni tri nego šest (6) GB RAM-a, čipset Snapdragon 820, 5,5″ Super AMOLED ekran Full HD razlučivosti prekriven Gorilla Glassom 4, Oxygen OS temeljen na Androidu 6.0.1, 64 GB interne memorije (bez utora za memorijske kartice, ali s utorima za dva SIM-a), 16/8 megapikselne kamere s f/2.0 i cijelim nizom naprednih mogućnosti… USB 2.0 priključak je tipa C, Bluetooth je posljednje verzije 4.1 a podržane su i gotovo sve sorte WiFi-ja: a/b/g/n/ac. Zapravo je puno lakše nabrojati čega nema: nema UKV radija i baterija je fiksna (3000 mAh, brzo punjenje: za pola sata napuni se do 60%). Boje: crna, siva i zlatna.

Trenutačno se na isporuku čeka 7 dana, a fanovi su stajali satima u redovima u New Yorku, Londonu i još pet svjetskih metropola da se prvi dočepaju novog OnePlusa – kao da se radi o iPhoneu, zaključuju mediji, čije su prve recenzije redom izvanredno povoljne.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.