Nikola Dujmović, predsjednik Uprave tvrtke Span i Ivan Vidaković, direktor Microsofta Hrvatska i Bosna i Hercegovina, danas su u Zagrebu održali tiskovnu konferenciju povodom imenovanja tvrtke Span Microsoft Partnerom godine za Hrvatsku u 2016.

„Span je započeo sa strategijom da korisnicima pomognemo riješiti njihove poslovne probleme, koristeći našu platformu koja je od početka Microsoft. Zahvalni smo Microsoftu što je prepoznao naš trud koji stalno ulažemo u razvoj svog znanja i kompetencija“, izjavio je Dujmović.

„Biti Microsoft Partner godine u Hrvatskoj, u konkurenciji 1100 Microsoft hrvatskih partnera, predstavlja veliko priznanje. Kako se IT trendovi ubrzano mijenjaju, tako cloud, mobilnost i Big Data postaju ključ povećanja produktivnosti i učinkovitosti ne samo za komercijalni nego i javni sektor. Ovogodišnje priznanje Spanu samo je dodatna potvrda dugogodišnjem sustavnom i uspješnom ulaganju u razvoj vlastitih kompetencija i znanja. Span je također izvrstan primjer da uspješnost na lokalnom tržištu potiče uspješnost i na globalnom i zato me dodatno vesele ne samo Spanova lokalna postignuća nego i izvozni uspjesi“, izjavio je Vidaković.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.