Hrvatska hvata priključak s globalnom turističkom ponudom, koja se ubrzano prilagođava putnicima i turistima koji ne mogu zamisliti život bez pametnih telefona.

Domaća aplikacija CroDeals nudi više od dvije tisuće mogućnosti za popuste u hrvatskim restoranima, kafićima, muzejima te kod bukiranja izleta i drugih turističkih aktivnosti.

CroDeals

Popusti za turiste

Prilagođena je strancima, ali pretpostavljamo kako nema razloga zašto je i mi domaći ne bi koristili. Ako ste spremni platiti za aktivaciju koja će vam omogućiti pristup popustima, naravno.

Pravo na ostvarivanje popusta stječe se kupovinom članstva u aplikaciji, koje se u pojedinim slučajevima isplati već nakon prve večere u restoranu ili izleta preko agencije, tvrde u timu koji je razvio aplikaciju.

CroDeals također sadrži i besplatan turistički vodič za sve hrvatske regije koji pruža turistima informacije o zanimljivostima ili skrivenim ljepotama Hrvatske.

U aplikaciju su uključeni restorani, kao i raznovrsna ponuda aktivnosti, od adrenalinskih do klasičnih turističkih izleta.

Ambicija ne nedostaje. ‘Uvodimo hrvatsku turističku ponudu u 21. stoljeće i vjerujem da će CroDeals našu zemlju učiniti konkurentnijom te je približiti mladima koji svoja putovanja više ne mogu zamisliti bez pametnog telefona. Vjerujem da će CroDeals pokrenuti pravu malu turističku revoluciju u Hrvatskoj’, kaže voditelj projektnog tima koji je pokrenuo aplikaciju Benjamin Ratković.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.