Oni koji istinski ljube Appleove gadgete neka čitaju dalje, a ostali neka slobodno kliknu dalje. Samo će oni koji su iskusili užitak kupnje i otvaranja kutije novog Maca ili iPhonea znati da osim guštanja u novoj Jabuci postoji i dodatak na ovaj vrhunaravni gušt – miris novog Applea!

No, ekipa iz američke tvrtke TwelveSouth (koja proizvodi dodatke za Apple uređaje) pronašla je način da svima koji orgazmički uživaju srčući nozdrvama omot od novog iPhonea isporuče dodatnu količinu mirisa nakon što kutija jednom izvjetri. Proizveli su svijeću koja miriši po novom Macu. Eto, upravo ste riješili problem kupnje božićnog poklona za kuma od sestrične koji ne vadi nos iz kartona u kojem je iPhone stigao (doduše još lani).

Ova stvarčica košta 24 dolara i dostupna je preko web stranica proizvođača, a može se neprekidno njuškati nešto više od pedeset sati. Ne brinite za kemiju, svijeća je napravljena od sojinog voska a miris je postignut miješanjem mirisa mente, breskve, bosiljka, lavande, mandarine i još nekih mirišljavih divota. Sad vam cijela kuća, ured ili stan mogu stalno mirisati kao novi iPhone.

Ipak, to bi moglo upropastiti uživanciju kupnje sljedećeg Appleovog gadgeta jer miris nove kutije više ne bi donosio toliko užitka. Slično kao kad se strastveni ljubitelj čokolade prejede čokolade pa mu se od nje na kraju povraća.

Mi bi ga naručili i napravili recenziju ali nažalost u trenutku pisanja ovog teksta proizvođač je rasprodao kompletnu količinu. Ovdje možete provjeriti je li stigla nova, i upisati se na listu čekanja…

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.