„HUB385 Academy predstavlja potpuno novi koncept obrazovanja pomoću kojega će polaznici u rekordnom vremenu steći raznovrsne tehnološke vještine i znanja koja su tražena na globalnom tržištu rada, ali i neophodna za razvoj vlastitog tech startupa.“ Tim je riječima HUB385 predstavio svoj novi koncept radionica koji su pomalo pretenciozno nazvani Academy – kako je priznala njegova suosnivačica Ivana Šoljan na današnjem predstavljanju.

Kurikulum HUB385 Academyja je usmjeren na rezultate i prilagodljiv svim razinama predznanja – kažu njegovi osnivači. Radionice su usmjerene na različitu publiku. Tako su Academy Workshops otvorene su za laike ili entuzijaste koji žele naučiti kako automatizirati drona, razviti vlastitu iOS aplikaciju ili isprintati 3D uređaj. Tvrtkama je namijenjen PRO Workshops, program koji će ponuditi cijeli niz znanja iz upravljanja projektima, ali i uvid u najnovije tehnološke trendove koji će uskoro postati nezamjenjivi. Najmlađi će moći sudjelovati na Junior Workshops, gdje će imati priliku unaprijediti svoja znanja o STEM području, tehnologiji i kodiranju.

Voditelj ovih posljednjih radionica, Ivan Kunović, predstavio se novinarima danas u sjedištu HUB385; riječ je o mladom entuzijastu koji se umjesto karijere u Rimcu odlučio prenijeti svoje iskustvo na najmlađe. Predstavio se i drugi predavač, Michael Anderson, koji je također pronašao svoj poziv u podučavanju (ali starije publike: poduzetnika), i to u 35. godini nakon što je u SAD-u osnovao tri uspješne softverske kompanije, poluprofesionalno igrao košarku i tulumario u Playboy Mansionu.

Ako vi već sad znate da vam je budućnost u IKT-u i žudite za STEM znanjima, provjerite raspored radionica na HUB385.com/academy.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.