Epson, koji je u svojoj kategoriji (iznad 500 lumena) najpopularniji proizvođač projektora za kućno kino još od 2001., predstavio je danas na sajmu Zagreb AV Show u zagrebačkom hotelu Sheraton svoj novi najjači model, EH-TW9300, nakon kojeg se okupljeni novinari jednostavno nisu htjeli razići: većina nas je ostala na licu mjesta da pogledamo sliku kvalitetniju nego u obližnjem kinu, a dobar dio se kasnije vratio još malo iskusiti sustav koji je oko Epsonovog projektora složio Sigma Audio Koncept.

Novi je model nasljednik ranijeg najjačeg modela EH-TW9200, a donosi čitav niz poboljšanja poput 4K upscalinga i poboljšanog HDR načina rada, višeg kontrasta te motoriziranog objektiva s memoriranjem postavki. Nudi se i u bežičnoj varijanti EH-TW9300W a lampa ovog 3LCD projektora potrošit će se tek nakon sedam godina ako svaki dan na njemu pogledate po jedan cjelovečernji film.

Epson EH-TW7300
Epson EH-TW7300

Većina mogućnosti ovog projektora može se susresti u jeftinijem modelu EH-TW7300.

Epson je ujedno objavio i partnerstvo s vodećim proizvođačem dronova, tvrtkom DJI; njihovim će se dronovima ubuduće moći upravljati preko Epsonovih „pametnih“ naočala za proširenu stvarnost Moverio BT-300.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.