Jamboard je zamišljen kao središnja platforma za kreativno skupljanje i prezentiranje ideja više korisnika odjednom. Možete je smatrati novom generacijom projektora koji je povezan internetom i gomilom uredskih aplikacija, te tako omogućuje suradnicima da doprinose sastanku i s udaljenih lokacija. A sve što se pritom stvara se snima u oblaku i dostupno je svim suradnicima u svakom trenutku.

Ukratko, Google svijetu predstavlja novi način sastanaka i brainstorminga.

„Jamboard podiže ljestvicu kreativnosti timova. Donosi vam najbolje usluge iz našeg G Suite paketa i spaja ih s najboljim internetskim uslugama“ –  ističu iz Googlea u objavi o novom gadgetu.

Dakako, na Jamboardu možete koristiti i ustaljene usluge poput Hangoutsa, Google Docsa, Sheetsa ili fotografija pohranjenih na vašem Google Driveu. Na ovaj interaktivni ekran možete i ‘lijepiti’ poruke za suradnike ili komentare na njihove ideje. Koristi operativni sustav Android. Sustav će prihvatiti i uključivanje članova tima koji koriste svoje tablete ili smartfone.

Ima ugrađenu HD kameru, zvučnike i Wi-Fi. Ekran je dizajniran i za crtanje i automatski će prepoznati koristite li olovku za crtanje ili za brisanje. Možete i rukom pobrisati napisano na ekranu, samo pritom nećete zaprljati prste kao na klasičnoj ploči.

Google poziva tvrtke da se prijave za rano isprobavanje Jamboarda, a neke od poznatih tvrtki koje već uvelike koriste ovaj lijepo dizajnirani uređaj su Netflix i Spotify.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.