Hrvatska komponenta konferencije Oracle Digital Day, koja će se istovremeno odvijati u još deset zemalja – BIH, Bjelorusiji, Češkoj, Estoniji, Litvi, Latviji, Mađarskoj, Slovačkoj, Sloveniji te Srbiji – održat će se u srijedu, 9. studenog u Zagrebu, no svi zainteresirani moći će preko stranice www.oracle-digital-day.com u realnom vremenu pratiti izlaganja i diskusije iz svih 11 zemalja uključenih u rad konferencije.

Glavni govornik konferencije, Janusz Naklicki, podpredsjednik Oraclea za Istočnu Europu, Rusiju, Bliski istok i Afriku sudionicima će se obratiti iz Praga, dok će se Marin Tadić, prvi čovjek kompanije za Adriatic regiju, uključivati iz Zagreba.

Glavna tema ovogodišnje konferencije je digitalna transformacija IT sustava u tvrtkama i njihovom poslovanju s ciljem povećanja poslovne učinkovitosti. Ta transformacija koja se ogleda prvenstveno kroz poslovanje u oblaku, mobilna i big data poslovna rješenja postala je naša svakodnevna činjenica i imperativ u poslovnom upravljanju, tim više što spomenuti proces obuhvaća s jedne strane tehnološke promjene, kroz korištenje vrhunskog softvera ili hardvera, a s druge strane odnosi se na transformaciju modela upravljanja organizacijama i kompanijama.

Konferencija će kroz tematske sesije i demonstracije obrađivati brojna područja i rješenja poput razvojnih alata, PaaS i SaaS platformi za poslovanje u oblaku, EPM i ERP sustava, korisničkih iskustava vezanih uz poslovanje u oblaku a bit će predstavljena i najnovija Oracle hardverska i softverska rješenja.

Konferenciju će biti moguće pratiti i na Twitteru korištenjem hashtaga #DigitalDay.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.