Želite kuhati, spremati, glačati rublje ili se baviti nekom drugom aktivnošću koja traži vaše obje ruke te istovremeno gledati film, pretraživati internet ili komunicirati s drugima? Rješenje bi mogao biti Loop, zaslon fokusiran na komunikaciju osmišljen kako bi bio lako prenosiv (zahvaljujući remenu straga) i jednostavan za korištenje bilo gdje u kući.

Loop je gadget nastao u hardverskom startup akceleratoru Highway1 u San Franciscu. Košta 199 dolara.

Ovo nabildano izdanje kuhinjskih televizora opremljeno je zvučnicima jačim od onih koje ćete obično pronaći u tablet računalima,  podržava upravljanje glasom i gestama, a ima i kontrolnu ploču koju je lako očistiti ako ju uprljate rukama kojima upravo u tom trenutku pripremate ručak.

Zaslon dijagonale 9,7″ (24,6 centimetara) nudi razlučivost 1.024*768 piksela. Dolazi s aplikacijom koja vam omogućuje dijeljenje fotografija i video zapisa izravno s pametnog telefona, kao i ugrađenim alatom za video konferencije.

Iako ne bi trebao mrdnuti iz vašeg doma i pripadajućih mu lako dostupnih utičnica, ipak ima bateriju koja će ga držati u pogonu do četiri sata do pražnjenja.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.