Jeste li nekad doživjeli da morate čekati u redu u nekoj birokratskoj instituciji – da bi otkrili kako vas službenica ne doživljava zato što je zauzeta igranjem pasijansa? Jeste, jeste – svaki Hrvat jest. Svi smo morali podići potvrdu da smo rođeni, potvrdu da smo tražili neku drugu potvrdu ili nešto slično – a ondje nas je dočekala službenica mrzovoljna što joj prekidamo igru pasijansa.

Microsoft Solitaire Collection

Pasijans

Dobra vijest je da će svatko moći igrati pasijans i na putu do posla, pa na poslu možda od dosade krene raditi neki posao. Originalni Microsoft Solitaire Collection, koji se obavezno nalazi u Windowsima od verzije 3.0 koja je izašla pred punih četvrt stoljeća, od danas je dostupan za Android i iOS.

Omiljeni ubojica vremena (po Microsoftu, danas ima 119 milijuna korisnika) nudi u dlaku iste mogućnosti kao na Windowsima 10: svih pet verzija pasijansa (Klondike, Spider, FreeCell, Pyramid Tripeaks), iste izazove, nagrade i mogućnost igranja s prijateljima i neznancima preko servisa Xbox Live. Svi detalji su isti, a jedina bitna razlika je ta što je mobilna verzija igre – bitno ružnija. Microsoft kao da je više brinuo da igra bude funkcionalno uvlas ista kao na PC-u, a manje da dobro izgleda na malom ekranu mobitela.

Microsoft Solitaire

Svatko tko preuzme igru do 31. prosinca može uživati u Premium Edition izdanju, a nagodinu će morati platiti 1,99 dolara mjesečno da ne bi gledao oglase.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.