LG je nastavio s predstavljanjem novih uređaja koji će službenu premijeru imati na sajmu CES u Las Vegasu par dana nakon Nove godine. Prošlog su tjedna predstavljena tri monitora (32″ UHD 4K monitor s podrškom za HDR, 34″ UltraWide Mobile+ monitor formata 21:9 s Chromecastom te 34″ UltraWide gaming monitor formata 21:9 s tehnologijom AMD FreeSync) a danas je predstavljen novi laserski projektor kojem su ciljna publika zaljubljenici u film, premda ima osobina kojima će privući i sve ostale.

Novi predstavnik serije ProBeam, model teško pamtljivog naziva HF80J, može se koristiti gotovo pa bilo gdje – jer ga je lako bilo gdje odvući (teži 2,1 kg) i upogoniti, te zato što njegov laser stvara zraku svjetlosti od dvije tisuće lumena, što znači da ne morate posebno zamračivati prostoriju. Nudi Full HD razlučivost (1080p).

Projektor će se lako bežično upariti s bilo kojim zvučnikom ili slušalicama koji podržavaju Bluetooth, a isto tako može bežično projicirati video s mobitela pomoću tehnologije Miracast. Za lako podešavanje slike brinu se nove tehnologije Four Corner Keystone i Vertical Auto Keystone, a tu je i LG-ov ikonički daljinski upravljač Magic Remote Control, kao i Web OS kojeg znamo s LG TV-a.

Cijena nije objavljena, kao ni točan datum dolaska na tržište.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.