Sajam CES u Las Vegasu obiluje gomilom novih televizora, robota, dronova i drugih očekivanih popularnih tehnoloških proizvoda. No, ovaj veliki tehnološki skup uvijek ponudi i neobičnije proizvode. Jedan od njih je i prva potpuno samostalna pokretna prsna izdajalica Willow.

Ovaj diskretni uređaj dolazi u pomoć mamama i olakšava proces. Willow nema ni žice ni bočice i može se namjestiti ispod grudnjaka. Riječ je o dosad najprirodnijoj verziji pumpice za prikupljanje majčinog mlijeka.

U prodaju kreće u Americi na proljeće ove godine, a cijena je visoka – 429,99 američkih dolara.

Dojenje u javnosti često je polemična tema ili situacija. Startup Willow proveo je istraživanje koje je otkrilo da bi njihova idealna pumpica bila samostalni uređaj koji ne treba držati rukama i za koji nije nužan poseban grudnjak. Također, 67 posto žena je odgovorilo da bi voljele da takav uređaj ne zahtijeva skidanje odjeće.

Willow

Willow skuplja mlijeko u nepropusnu vrećicu a količina mlijeka se može pratiti preko povezane mobilne aplikacije. No, aplikacija nije nužna; Willow će sam prestati izdajati mlijeko kada se vrećica napuni. Jedno punjenje baterije dostatno je za pet ciklusa izdajanja.

willow

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.