Jack – tako je ime ove jednostavne spravice koja će svake slušalice pretvoriti u bežične, koje emitiraju preko Bluetootha, i tako vam dati slobodu kretanja.

Jack se može nabaviti za 25 dolara preko Kickstarter kampanje koja je odavno premašila svoj cilj (20.000 dolara – dosad je zaradila gotovo pola milijuna dolara) ali otvorena je još dva tjedna, do 25. veljače. Isporuka je planirana za lipanj.

Korištenje je maksimalno jednostavno: utaknite slušalice u klasični 3,5-milimetarski priključak na Jacku, uparite ga s mobitelom (ili računalom, televizorom, autoradiom ili nečim petim što podržava Bluetooth) i – nema više, to je to. Jack će svirati 12 sati nakon jednog punjenja.

Poželjno je da izvor glazbe podržava novi Bluetooth standard aptX jer on omogućuje visoku kvalitetu zvuka, punjenje dok svira i dvosmjernu vezu – razgovor preko mikrofona u slušalicama. Naravno, Jack će se snaći i s običnim Bluetoothom, bez tih naprednih mogućnosti.

Ako vam 25 dolara djeluje malo (kada izađe na tržište, koštat će 40 dolara), za 49 dolara možete kupiti par Jackova i sinkronizirati ih: tako ćete moći slušati glazbu s vama dragom osobom – ali samo vi, i nitko drugi.

Jack

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.