Korisnici se ne žele zamarati s kompliciranim paketima i proizvodima; žele kvalitetnu uslugu i dobre cijene, 4G brzine i ponudu koja im pruža dovoljno svega: minuta, SMS-ova i interneta – potvrdilo je online istraživanje koje je Tomato proveo među svojim korisnicima, pitavši ih o onome najvažnijem što očekuju od usluge.

Više od dvije trećine korisnika odgovorilo je da bi voljeli provoditi više vremena na internetu (kad god i gdje god požele) te više i češće biti u kontaktu s ljudima do kojih im je stalo, bez razmišljanja, kad god požele. Istovremeno, 58% korisnika u istraživanju reklo je kako se ne žele baviti kompliciranim proizvodima i uslugama (koji nisu jednostavni za korištenje) i to je bio najčešći odgovor na pitanje „Na što ne voliš trošiti svoje vrijeme i pažnju?“. Ono što su najčešće korisnici rekli da očekuju od mobilne usluge jest povoljna usluga (68%), bez skrivenih troškova (65%)  i s dovoljno minuta, SMS-ova i Interneta (62%). Također, polovica ispitanika smatra da bi 4G brzina trebala biti uključena u mobilnu tarifu.

Tomato je stoga danas ponudio novu, osvježenu ponudu u kojoj je odabir tarife jednostavniji – kako se korisnici ne bi zamarali s kompliciranim paketima i tarifama. Sada se nude samo tri tarife: Mala, Srednja i Velika – a tarife su iste za korisnike bonova i u pretplati.

Prilikom korištenja odabrane  tarife korisnik nije ograničen količinom pojedinačnog paketa minuta, SMS-a i megabajta, nego samo ukupnom količinom MB/MIN/SMS koje tarifa traži, što  znači da svaki mjesec može prilagoditi potrošnju trenutačnim potrebama. Primjerice, ako korisnik odabere Veliku tarifu, za 80 kuna mjesečno na raspolaganju ima 6000 MB/MIN/SMS koje raspoređuje kako želi, bilo da jedan mjesec želi potrošiti 6000 MB na 4G brzini a naredni mjesec pak telefonirati 6000 minuta bez naknade za uspostavu poziva.

Uz nove tarife, nude se i zanimljivi smartfoni. U novoj Tomato ponudi su Wiko Ufeel Lite i Wiko Jerry, francuskog smartphone branda koji slovi kao game changer – uređaj koji mijenja pravila, jer sa svojim performansama donosi izuzetnu vrijednost za cijenu, kako kažu u Tomatu, te najavljuju druga dva noviteta koja smo već predstavili u digitalno.hr: radi se o inovativnim modelima Xiaomi Mi Mix i OnePlus 3T.

Uz ponudu, Tomato je redizajnirao i web trgovinu te mobilnu aplikaciju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.