Nakon što su organizatori dodjele Oscara lani iskritizirali marketinšku kompaniju koja je nominirana za Oscare (u pet glavnih kategorija) zasula poklonima vrijednima 200.000 dolara (po vrećici, ne ukupno), ove će godine siroti filmaši dobiti upola manje vrijednu vrećicu s poklonima. No među njima je i jedan gadget koji je pokupio osobitu pozornost: Elvie.

Elvie je, kako smo istaknuli u naslovu, fitness tracker, spravica koja vam asistira pri tjelovježbi, šaljući performanse na smartfon, gdje posebna aplikacija nadgleda kako vježbate i predlaže kako da to radite još bolje i uspješnije. No razlika je u tome što se ova spravica umeće u – vaginu.

„Najosobniji osobni trener“, kako mu tepaju njegovi tvorci, namješta se poput tampona, tako da „rep“ ostaje vani. Kad se smjesti, vježbanjem – stezanjem i opuštanjem dna zdjelice – ojačavate mišiće koji podržavaju maternicu, mokraćni mjehur, tanko crijevo i rektum. Aplikacija vas vodi kroz taj proces: preko Bluetootha spojen mobitel savjetuje kada da se stisnete, opustite, stegnete… 5-minutne sesije su izvedena kao igra, s tri razine težine, a rezultate možete i usporediti s prijateljicama.

Elvie

Vježbe možete provoditi bilo kad i bilo gdje: izvana se ništa ne vidi, svi oko vas će misliti da se igrate na mobitelu.

Svaka treća žena ima problema s dnom zdjelice, a pola njih zbog toga pati od boli u donjem dijelu kičme. Ojačavajući mišiće, Elvie navodno pomaže 91 posto žena da se osjećaju bolje. A čak i ako nemaju problema sa zdjelicom, Elvie im donosi – bolji seks. Ne treba crtati kako bolja kontrola nad mišićima zdjelice jamči bolji seks, zar ne?

Elvie košta 199 eura (s PDV-om), plus 15 eura za dostavu u Hrvatsku.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.