The world’s first smart condom – ponosno se koči na kutiji ovog uređaja na slici. Ipak, to zapravo uopće nije kondom: to je prsten kojeg će muškarci navući… pa, ne moramo crtati gdje – zar ne?

Funkcija iCona, kako se zove taj prsten (čiji vi možete postati gospodar – za 60 funti) ista je kao funkcija „pametnih“ narukvica koje nosite za vrijeme vježbanja: da vam poslije isporuče brojčane rezultate o tome kako je prošlo. iCon će vam kroz mobilnu aplikaciju isporučiti kojekakve brojke: koliko ste za vrijeme seksualnog odnosa potrošili kalorija, koliko ste puta gurnuli unutra-van, kojom brzinom, koliko je trajala ta tjelovježba… pardon, „vođenje ljubavi“, kolika je bila temperatura penisa i koliko se proširio njegov obujam.

Naravno, kao i kod svakog drugog wearable uređaja koji služi u sportske svrhe, sve te podatke možete podijeliti sa svijetom – javno, preko društvenih mreža, ako ste zadovoljni svojim performansama. Možete ih i usporediti s drugim korisnicima iCona – anonimno, dakako.

Ako ste seks uvijek shvaćali kao nešto poput sporta – u kojem je, nesportski, važno samo pobijediti – i ne zanima vas naprosto pitati partnera/icu kako je bilo njoj/njemu, ovdje se možete registrirati za kupovinu.

U priopćenju za tisak, njegovi autori spominju kako će iCon moći poslužiti i za detekciju spolnih bolesti kao što su kladimija i sifilis, ali na službenim stranicama se to ne spominje.[

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.