HP Pro x2 612 G2 imao je svjetsku premijeru prošlog tjedna na Mobile World Congressu u Barceloni, a ovih dana stiže na hrvatsko tržište po cijeni od 7249 kuna. Riječ je o prijenosniku dizajniranom za suvremene profesionalce koji žele elegantan uređaj, jednostavan za upotrebu, siguran, ali uz niz mogućnosti koje olakšavaju rad na terenu.

Laptop se lako pretvara u tablet, odvajanjem magnetski pričvršćene tipkovnice (s posebnim tipkama za izravno vođenje konferencijskih (video)poziva), a tada je praktičniji za čitav niz aktivnosti – primjerice, pisanje bilješki ili skiciranje s HP Active Wacom olovkom.

U kojem god načinu rada radio, baterija podržava brzo punjenje i jamči do 11 sati rada. Ugrađen je čitač „pametnih“ kartica, SSD pogon koji se može ukloniti te paket HP Client Security treće generacije. Računalo je prošlo ispitivanja prema vojnom standardu američke vojske MIL-STD 810G i jamči otpornost na kapanje, prašinu, vlagu, promjene temperature i udarce.

Istodobno, HP je predstavio i ponudio mnoštvo dodataka koji proširuju funkcionalnost ovog modela te smartfona HP Elite x3. Među njima su USB-C Dock i Travel Hub, Retail Case koji prodajnim profesionalcima olakšava mobilne transakcije te čvrsta futrola s remenom za ruku.

HP

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.