Ovaj rezultat uspješne crowdsourcing kampanje nosi ime Mymanu Clik te pored slušanja glazbe korisniku daje i opciju simultanog prevođenja čak 37 jezika (ne nadajte se previše – hrvatski nije podržan).

Preko Bluetooth aptX tehnologije, slušalice ‘saslušaju’ vašeg sugovornika i onda same zvukovno generiraju prijevod. Sve složene komande na Cliku unose se putem dodirnih kontrola na samim slušalicama, što u principu znači da ćete pri korištenju vrlo vjerojatno izgledati kao agent tajne službe.

Naravno, to nije sve. Ove pametne slušalice mogu korisniku čitati poruke, sadržaj web stranica, pa čak i aplikacija. Gledanje ekrana za bilo kakve podsjetnike time u principu neće biti nužno, što je izvrsno za situacije gdje takvo što nije prikladno.

Slušalice se mogu upariti s homogenim LED svjetlom koje je moguće programirati da se aktivira samo pod određenim okolnostima, poput dolaska poziva ili poruke. Mymanu Clik je moguće i puniti bežičnim putem, a njihov punjač možete koristiti i za punjenje vašeg smartfona.

Bežične slušalice Mymanu Clik najavljene su za svibanj, a dostupne su putem prednarudžbe po cijeni od 155 funti – uz trenutačnih 30 posto popusta, plus par funti za poštarinu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.