Jučer je u Novom Zagrebu otvorena prva GoGreen tržnica, u Resselovoj 2 (bivša Ambienta, pored Avenue Malla) u kojoj se na 800 m2 nude namirnice mahom ekološkog, provjerenog podrijetla, od 700- tinjak malih proizvođača, isključivo hrvatskih OPG-ova. Za njihovu kontrolu kvalitete jamči Nastavni zavod za javno zdravstvo Andrija Štampar.

Slijedeća GoGreen tržnica se otvara u Čakovcu a uskoro se planira i otvaranje u Osijeku, Dubrovniku, Splitu, Rijeci, Zadru i Puli.

Za narudžbe i kupovinu preko interneta zadužena je tehnologija eKupi, najveće hrvatske e-trgovine po opsegu poslovanja. Dostava je pritom besplatna za kupnje iznad 200 kuna, a inače se naplaćuje 20 kuna. Za sada je plaćanje moguće PayPalom ili gotovinom, po dostavi.

Naravno, i novinari iz digitalno.hr su nazočili otvorenju pa vam možemo iz prve ruke posvjedočiti kako je ponuda zanimljiva – napunili smo košarice, one prave a ne virtualne – a na naše iznenađenje i cijene su umjerene, obzirom da je roba doista posebna: sve što smo degustirali vrlo je ukusno – kako i očekujemo od kvalitetne hrane organskog podrijetla.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.