Riječ je o vrlo jednostavnom programu koji umjesto vas prati poruke koje ste planirali poslati te vas, kao što ste vjerojatno i sami zaključili, podsjeti kada biste ih trebali poslati.

Scheduled će vas podsjetiti da pošaljete specifičnu poruku u specifično vrijeme i što je najbolje – u njemu možete aranžirati kontakte i metodu kojom se javljate.

Scheduled

Podsjetnik za slanje poruka

Prva prepreka, odnosno cijena programa, riješena je u samome startu. Riječ je o u cijelosti besplatnoj aplikaciji koja ne sadrži reklame te koju je apsurdno jednostavno koristiti. Minus je, doduše, što radi isključivo na iOS-u, što će bar za sad razočarati korisnike Android platforme.

Također, vodite računa da Scheduled neće slati poruke umjesto vas. Konačni potez, odnosno tap je ipak na vama. Ako u drugu ruku planirate ‘natjerati’ vaš iPhone da automatski šalje poruke, to je moguće napraviti putem niza aplikacija, no prije toga morate jailbreakati odnosno „hakirati“ vaš uređaj. I prije nego što pitate – da, Apple zabranjuje automatsko slanje poruka sa svojih uređaja.

Nego vratimo se mi na sam Scheduled. Prvo što ćete vidjeti nakon što pokrenete aplikaciju je iznimno jednostavno sučelje. Prvo što trebate učiniti je dozvoliti aplikaciji da vam šalje obavijesti, jer bez toga njezino korištenje nema nikakvog smisla. To možete napraviti jednostavnim tapom na Enable Notifications, kao što i vidite na slici.

scheduled

Nakon toga dolazimo do najvažnijeg dijela aplikacije, a to je samo pisanje poruke. Na izboru imate nekoliko stavki. Kao prvo, odlučujete kome i putem koje aplikacije ćete slati poruku. Ispod toga nalazi se prostor za sadržaj same poruke. Treća opcija je izbor vremena kada planirate slati poruku, te konačno, izbornik putem kojeg birate želite li cijeli proces ponoviti iduće godine.

scheduled

Podsjetnik kada trebate slati poruku iskočit će na glavnom ekranu u vrijeme kada trebate poslati poruku. Nakon što ga potvrdite tapom, bit ćete prebačeni u samu poruku gdje ćete pronaći tekst koji ste upisali u Scheduledu. Sve što trebate još napraviti je tapnuti na Send i vaša će poruka biti poslana.

scheduled

Scheduled ne morate koristiti samo za SMS ili iMessage poruke. On podržava i druge aplikacije za slanje poput Telegrama, WhatsAppa, Messengera ili Twittera te dopušta da kopirate sadržaj poruke i jednostavno ga prebacite u neku drugu aplikaciju po vašem izboru. Scheduled također omogućava podsjetnike za e-mailove i pozive, što zbilja nije loše.

scheduled

Izdavač aplikacije planira dodati podršku za Linkedin i Slack, a dodat će i par dodatnih opcija za slanje, podršku za Apple Watch te konačno – verziju za Android uređaje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.