Teško ga je opisati, lako ga je dobiti – to je slogan reklamne kampanje Iskona (pogledajte ju na YouTubeu) u kojoj glumci Nina Violić, Krešimir Mikić i Lana Barić sudjeluju na audiciji, a zadatak im je opisati Iskonov FULL paket.

Naravno, mi ćemo biti uspješniji od glumaca pa ćemo vam opisati što on nudi. I to u tri riječi: (manje-više) sve. Konkretnije, tu su: najbrži mogući internet (do 80 mbps – ovisno o tome na kojoj ste lokaciji; ili, da ga još lakše opišemo: najbrži što može biti), uz neograničenu potrošnju (flat); preko 100 TV kanala (spisak je ovdje) uz Snimalicu (mogućnost da snimite do 7 dana programa – ne na svim kanalima) i telefoniranje, uz uključenih 1500 minuta u nacionalnim fiksnim mrežama, isto toliko prema fiksnim brojevima u EU, 500 minuta razgovora s brojevima u hrvatskim mobilnim mrežama i jedan Friends&Family broj za međunarodne razgovore po posebno povoljnoj cijeni.

Sve to skupa košta 239 kuna mjesečno.

Uopće ga nije bilo teško opisati, zar ne? Što li je tim glumcima…

Kad već spominjemo Iskon, on nudi još dva noviteta. SmartHome sustav za upravljanje domom na daljinu ima novi naplatni model: postojeći korisnici mogu koristiti sadržaje osnovnog Iskon.Smarthome kompleta za 39 kuna mjesečno. Druga novost se nudi za istu cijenu: uslugu HBO GO sada mogu koristiti svi – a ne samo korisnici Iskon.TV-a: za mjesečnu pretplatu od spomenutih 39 kuna mogu gledati 4000 filmova i serija na četiri svoja uređaja (u obzir dolaze Smart TV-i, računala, mobiteli i tableti).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.