HP, koji je odnedavno povratio poziciju najvećeg svjetskog proizvođača PC računala (po IDC-ovom istraživanju), predstavio je nove modele u elitnoj liniji – koja se tako i zove.

EliteOne 800 G3 je prvo „all-in-one“ računalo s kamerom na obje strane ekrana. Novost je i što je zaslon (touschscreen, osjetljiv na dodir) premazan slojem koji smanjuje odbljeske. Među sigurnosnim rješenjima, koje dijeli s novim EliteDesk modelima, izdvaja se SureStart Gen3 koji na razini BIOS-a otkriva prekide izvođenja softvera i automatski popravlja probleme.

HP EliteDesk 800

HP EliteDesk 800 G3 Tower najsnažniji je od novih modela; to je prvo komercijalno dostupno računalo s certifikatom za VR  – idealno za tvrtke koje žele tehnologiju koja ne zastarijeva. Njegova umanjena verzija – HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini – najmanje je poslovno stolno računalo na svijetu koje odgovara standardu Ultra Small Form Factor (USFF), što znači da je dovoljno maleno da se može pričvrstiti na stražnju stranu monitora.

Ipak, postoji i model koji zauzima još manje prostora: HP EliteDesk 800 G3 Desktop Mini 65W, koje je – uz prostor – jednako štedljiv i s potrošnjom energije.

Modeli serije EliteDesk 800 G3 već su dostupni, po cijeni od 6.299 kuna naviše, a EliteOne 800 G3 može se nabaviti od 7.499 kuna.

HP Elite

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.