Na Nightingaleu su radili audio stručnjaci specijalizirani za smanjenje buke, što je i očito čim shvatite na kojem principu ovaj mali uređaj radi. On šalje dva zvučna vala koji poništavaju čitav asortiman predviđenih zvukova okoline. Napravljen je kako bi se prilagodio najširem spektru soba, a sve je moguće podesiti putem prilagođenih mu aplikacija.

Naravno, za 299 dolara čovjek očekuje nešto više od umirujuće tišine. Nightingale se nakon prikapčanja u utičnicu na komandu može početi glasati kao ptica pjevica, dodatno umirujući korisnika. Nadalje, moguće ga je paliti i gasiti po rasporedu, što znači da ga preko aplikacije možete natjerati da se aktivira točno prije vremena za odlazak u krevet te se ugasi neposredno prije vremena buđenja.

Za one koji nisu navikli spavati u potpunoj tišini ovaj uređaj bi, pretpostavljamo, mogao biti prava noćna mora, no hej – zato je tu cvrkut ptica. I za kraj, ako ste se pobojali da nakon ukopčavanja Nightingalea nećete više moći pristupiti svojoj utičnici, prevarili ste se – Nightingale ju bez problema nadomještava.

Nightingale

Za kraj, naglasimo da ovaj uređaj savršeno funkcionira uz vaš već postojeći pametni dom. Nightingale je IFTTT kompatibilan, a moguće kontrolirati putem Amazon Alexe, Ringa, Nesta, Philips Huea i mnogih drugih.

Više informacija o uređaju i pristup dućanu možete pronaći na službenim stranicama proizvoda.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.