Portfelj nove generacije pisača obuhvaća čak 54 različita proizvoda, koji nude najnaprednije sigurnosne značajke, povoljan ispis u boji pomoću HP-ove tehnologije ispisa PageWide i dulje vrijeme rada uređaja pomoću HP-ove tehnologije Smart Device Services.

„Plan je bio da partnerima ponudimo jak portfelj višefunkcijskih pisača za format A3 s revolucionarnom tehnologijom i nizom efekata koji zadovoljavaju sadašnje i buduće potrebe ispisa“, izjavio je Primož Polajnar, generalni direktor HP Inc. Adriatic. „Danas ispunjavamo to obećanje i nastavljamo svoju misiju redefiniranja tržišta. Zahvaljujući velikom iskustvu stečenom u izradi velikih pisača za komercijalnu upotrebu, modernizirali smo dizajn, povećali brzinu ispisa i omogućili kvalitetniji ispis po nižoj cijeni.“

Primož Polajnar

HP je pridobio više od 500 maloprodajnih tvrtki diljem svijeta koji predstavljaju najveće partnere, odnosno partnere s najbržim rastom na njihovim tržištima. Nakon predstavljanja portfelja A3 pisača, partnerima se sada nude nove prilike za rast prihoda i marži u neizravnoj prodaji s udjelom od 55 milijardi USD.

„U uskoj suradnji s našim partnerima saznali smo više o njihovim potrebama, njihovom odabiru alata i stekli bolji uvid u njihove poslovne modele“, izjavio je Benjamin Marušič, voditelj HP-ove poslovne jedinice za uredska ispisna rješenja (na uvodnoj slici). „Ta suradnja nije samo osnažila naš odnos, već je i izravno i pozitivno utjecala na izrađeni portfelj.“

HP

HP-ov portfelj višefunkcijskih pisača formata A3 uključuje tri platforme PageWide i 13 platformi LaserJet, a ti će proizvodi biti dostupni zajedno sa cijelim nizom opcija za završnu obradu materijala, uključujući klamericu i slagač papira, bušilicu za papir te stroj za klamanje/slaganje i uvezivanje velikog broja papira.

Platforme HP PageWide Enterprise i Pro obećavaju da će ispis u boji postati cjenovno povoljan, dok će brzine ispisa biti najviše u klasi, a potrošnja energije manja nego u klasi laserskih pisača. Jednostavna arhitektura platforme HP PageWide – samo tri komponente koje će možda trebati zamjenu – pomoći će u snižavanju troškova servisiranja koje bilježe prodajni partneri. Nudi i bolja svojstva održivosti – uz potrošnju do 1/7 energije laserskih pisača u boji u istom razredu i znatno manje otpada od pakiranja opreme i dugotrajnog potrošnog materijala.

Jednofunkcijski i višefunkcijski uređaji moći će ispisivati materijale brzinom od 35 do 60 stranica po minuti, odnosno do 80 stranica u režimu rada General Office. Uređaji HP PageWide Pro dostupni su od proljeća, dok će HP PageWide Enterprise modeli biti dostupni od ljeta ove godine.

Višefunkcijski pisači HP LaserJet Managed MFPs dostupni su kao sve-u-jednom uređaji, s mogućnošću crno-bijelog ispisa ili ispisa u boji brzinom od 22 do 60 stranica po minuti. Novi pisači LaserJets će imati dugovječne komponente te će se moći popraviti relativno brzo.

HP Color LaserJet A3 MFP

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.