Zagreb je već neko vrijeme oblijepljen plakatima na kojima piše Doživi više! a sinoć smo saznali o čemu se tu radi: na tiskovnoj konferenciji prenošenoj preko YouTubea HT je predstavio novu mobilnu tarifu: Tarifu za mlade.

Nova tarifa košta 189 kuna mjesečno, 10 kuna manje od tarife Imam sve od koje se razlikuje po tome što nudi manje razgovora i poruka. U obje tarife možete neograničeno zvati i SMS-ati u HT-ovoj mreži, no onih 10 kuna više donosi vam 4000 minuta razgovora s ostalim hrvatskim mobilnim mrežama, i još 1000 minuta prema Tomatu (ne, ni nama nije jasno zašto je to tako) te neograničene SMS-ove, dok ste u Tarifi za mlade ograničeni na 400 minuta razgovora ili SMS poruka prema ostalim mrežama; više se plaća. Zauzvrat, Tarifa za mlade nudi jedan gigabajt više: mjesečno možete bez plaćanja potrošiti 3 GB internetskog prometa, 1 GB više nego u tarifi Imam sve.

Obje tarife uključuju i jednu dodatnu opciju po izboru (koja se inače plaća), primjerice HBO GO.

Glavna razlika nove Tarife za mlade je ipak u tome što nudi besplatni internetski promet (nije uključen u spomenuta 3 GB) s YouTubeom, spomenutim HBO GO-om te dvije internetske usluge koje ćete morati dodatno platiti: Pickbox (koja će pretplatnicima preko ljeta ipak biti besplatna, kako je najavljeno na konferenciji) i Netflix (prvi mjesec besplatno za sve).

U sklopu promocije nove tarife, HT nudi jeftinije gadgete za pretplatnike te nagradni natječaj na dozivise.hr gdje najkreativniji mogu osvojiti adrenalinski vikend u Dubaiju i Abu Dhabiju.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.