MyKi Pet tracker je uređaj koji omogućuje vlasnicima da u bilo kojem trenutku znaju gdje su njihovi ljubimci (ili stoka), zahvaljujući odašiljaču, ugrađenom u ogrlicu, koji odašilje geolokaciju na kojoj se nalazi.

Poput mobitela, tracker ima SIM karticu s koje putem podatkovne veze dojavljuje informacije o kretanju ljubimca. Te se informacije mogu pratiti putem aplikacije na Android ili iOS smartfonu ili tabletu, ili preko web sučelja na adresi my.myki.watch. Na taj način, više osoba može istodobno pratiti jednog ili više kućnih ljubimaca (ili cijelo stado, primjerice ovaca, ako vam životnije nisu ljubimci nego profesija).

Budući da MyKi Pet za praćenje koristi više tehnologija – GPS, LBS i Wi-Fi – njihovu je lokaciju moguće učinkovito pratiti i na otvorenom i u zatvorenim prostorima.

MyKi Pet omogućuje postavljanje sigurnih zona kretanja životinja; ako ona izađe iz sigurne zone, vlasnik će dobiti upozorenje putem mobilne aplikacije. Dodatna opcija je izdavanje tonskih zapovijedi, koje možete izdavati na daljinu, putem mobilne mreže – primjerice, da sjedne i čeka vlasnika, ili da se vrati kući.

myki

Njegov bugarski proizvođač tvrdi da je taj uređaj, težak 29 grama, najlakši svoje vrste: teži samo 28 grama. S druge strane, nismo uspjeli pronaći točne podatke o trajanju baterije – ono ovisi o pokrivenosti mrežom, te o frekvenciji upozorenja – ali baterija definitivno ne traje dugo: od 12 sati do najviše 5 dana.

MyKi Pet tracker se u Hrvatskoj nudi u Vipnetovoj ponudi za 9 kuna jednokratno, plus 10 kuna mjesečno uz tarifu Mobilni Internet S.

myki

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.