U sklopu svoje hrvatske godišnje konferencije, pod motom „Inovacija za rast. Znanje za kontrolu.“, vodeći svjetski proizvođač poslovnog softvera i hardvera Oracle u zagrebačkom će Plaza Event Centru i ove godine okupiti vodeće ljude domaće poslovne i ICT zajednice, informatičke stručnjake te hrvatske i inozemne govornike.

Uz prezentacije Oracleovih ključnih govornika poput Janusza Naklickog, potpredsjednika Oraclea za središnju, istočnu Europu i zemlje CIS-a, te Marina Tadića, prvog čovjeka kompanije za Adriatic regiju, posjetitelje očekuje desetak zanimljivih predavanja i prezentacija studija slučaja od kojih svakako treba izdvojiti NEOS-ov prikaz integracije Big Data Appliance platforme i iskustva u primjeni kod Zagrebačke banke te kako je međunarodni autobusni operater Flixbus, koji od prošle godine vozi i u Hrvatskoj, uvođenjem inovativnog poslovnog modela prerastao iz startupa u najveću europsku međunarodnu mrežu autobusnih linija.

„Uz Oracle PaaS i IaaS usluge, prema poslovanju u oblaku vode mnogi putevi. Naše godišnje konferencije odlična su prilika za pregled svih dostupnih vrsta oblaka kao i najbolje prakse a iskustva korisnika i razmjena mišljenja uvelike mogu pomoći u odabiru optimalne platforme ili aplikacije te njihove implementacije u realnom vremenu“, smatra Marin Tadić.

Više informacija o konferenciji možete naći ovdje.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.