Sony je – za vas koji ne možete bez glazbe na ušima u teretani, tijekom trčanja, bicikliranja i bavljenja sportom općenito – pripremio slušalice otporne na vodu i prašinu s novim režimom rada.

Dolaze s režimom rada Ambient Sound koji, jednom kad ga aktivirate, pripušta zvukove iz vaše bliže okoline kako bi mogli na vrijeme čuti, recimo, nadolazeći autobus i ukloniti mu se s puta. Novi način rada možete aktivirati jednom dodirom.

Model iz serije WS620 ima četiri puta veći memorijski kapacitet (do 16 GB) za pohranu glazbe. Moguće je i bežično ga povezati Bluetoothom sa smartfonom.

Otporan je na vodu, što znači kako može izdržati uranjanje u slatku ili slanu vodu do dubine dva metra na do 30 minuta. Funkcionirat će u rasponu od – 5 do 45 Celzijusovih stupnjeva. Otporan je i na pijesak (IP6X), što znači kako ga možete ponijeti na plažu.

Baterija bi trebala potrajati 12 sati prije punjenja. Tri minute na punjaču bi trebalo osigurati do sat slušanja, tvrde u Sonyju.

Nove bežične slušalice dolaze u dva izdanja: WS623 ima četiri GB memorije, WS625 ima 16 GB i daljinski upravljač. Prvi model dostupan je u tri boje (plava, žuta i bijela), dok drugi nudi samo crnu.

Na tržištu bi se trebali pojaviti tijekom lipnja ove godine, po početnoj cijeni od 129 eura za model WS623, odnosno 150 za skuplji WS625.

Sony WS620

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.