Ovaj mali prijenosni div posljednji je u liniji Bluetooth zvučnika iz kolekcije B&O Play. Ono što ga zbilja istinski izdvaja od ostalih prijenosnih zvučnika je skoro potpuna odsutnost tipaka.

Razlog zbog kojeg se Bang & Olufsen odlučio za ovaj dizajn leži u jednostavnosti i minimalizmu. P2 naime ima samo jedan gumb koji se nalazi na stražnjoj strani zvučnika i služi za gašenje i paljenje gadgeta. Sve ostalo, od glasnoće pa do preskakanja pjesama regulira se putem podesivih gestikulacija poput tapkanja po zvučniku koje korisnik podešava putem specijalne aplikacije.

Iako premisa zvuči izvrsno, u praksi bi mogla biti nešto manje, pa… praktična. Da bismo sa sigurnošću zaključili da se radi o iskoristivom i kvalitetnom zvučniku, trebali bismo ga isprobati.

B&O P2

Ovaj zanimljivi mali zvučnik koji podsjeća na torbicu za slušalice napravljen je da služi kao jeftinija i manja verzija Beoplayja A1 koji koristi vrlo sličan dizajn. B&O tvrdi da su ponešto naučili iz većeg zvučnika A1 te da su to primijenili na P2. Pod ovim mislimo na središnjeg niskotonca koji je sličnog dizajna kao i visokotonac. Podsjetimo, P1 je prošle godine bio jedan od najpozitivnije ocjenjenih Bluetooth zvučnika, što znači da ako P1 zvuči imalo slično, pred sobom imamo dosta dobar proizvod.

Što se tehnikalija tiče, P2 se spaja putem Bluetootha 4.2, koristi mikrofon, može se puniti putem USB-C priključke te je do razumne mjere otporan na vodu. Jedno punjenje baterije, tvrdi B&O, traje desetak sati.

Cijena Beoplayja P2 na američkom tržištu je 169 dolara, a dostupan je u crnoj, plavoj i boji pijeska.

B&O P2

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.