Volite raditi više stvari istodobno? Onda ste vjerojatno uvijek sa zavišću gledali u filmova kako ljudi rade na više monitora odjednom. LG rješava taj problem – uz pomoć jednog jedinog monitora.

Nepamtljivo nazvan LG 43UD79-B, monitor je službeno predstavljen u Japanu prošlog tjedna (link je ovdje, ako vladate japanskim) a moći će se kupiti u drugoj polovici mjeseca po cijeni od 83.000 jena – tek malkice više od pet tisuća kuna, što zvuči kao vrlo dobra cijena. Na američko tržište, gdje nije službeno najavljen, stiže slijedećeg tjedna i već se nude prednarudžbe po sličnoj cijeni (697 dolara) no još nema informacija kada bismo ga mogli vidjeti u Europi.

LG 43UD79

Tehničke specifikacije monitora su više OK nego impresivne (IPS, 3840*2160, 60 Hz, 8 ms, 1000:1, 1,07 milijardi boja, 178°, AMD FreeSync) ali impresionira brojem ulaza. Tu su dva HDMI 2.0 priključka (snaći će se sa 4K na 60 Hz), dva HDMI 1.4 priključka (ih, 4K na samo 30 Hz), jedan DisplayPort 1.2a (opet, 4K na 60 Hz) te jedan USB 3.1 Type-C (za drugi DisplayPort) i dva obična USB 3.0 ulaza za tipkovnicu i miša.

Sliku sa svih tih ulaza možete prikazati u svim mogućim kombinacijama koje vam padnu na pamet, kako je lijepo prikazano na donjoj slici (koju ćemo razumjeti i ako ne govorimo japanski).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.