Tele2 i Zaklada Reach for Change objavili su danas javni poziv za odabir projekata iz domene socijalnog poduzetništva za koje je Tele2 osigurao financijsku podršku od 180.000 kn po projektu (ukupno 540.000 kn), te mentorstvo i specifičan program podrške. Cilj ove suradnje je podrška projektima koji značajno doprinose rješavanju nekih od najvećih problema s kojima se susreću djeca. Od 2015. kada je u Hrvatskoj pokrenut projekt „Reach for Change – Budi primjena“, zaživjelo je sedam uspješnih socijalnih projekata što ovogodišnjem planu za nova tri daje snažan vjetar u leđa.

„Veliko je zadovoljstvo pratiti rezultate koje postižu poduzetnici koje smo imali priliku podržati prethodnih godina stoga je ovo uzbudljiv trenutak za nas jer se radujemo svakoj novoj prilici da svijet djeci promijenimo na bolje.“, rekao je predsjednik Uprave Tele2, Viktor Pavlinić.

Veleposlanik Kraljevine Švedske, Lars Schmidt istaknuo je kako je u Švedskoj društvena odgovornost poduzeća dio različitih vladinih politika i očekuje se da poduzeća pridonose društvenom razvoju. „Jako sam sretan što ova suradnja postiže dobre rezultate i veselim se ovogodišnjim projektima.“, zaključio je g. Schmidt.

Tatiana Burmistrova, regionalna direktorica zaklade Reach for Change, također zadovoljna postignutim rezultatima, pozvala je socijalne poduzetnike da se prijave na natječaj i prepoznaju Tele 2 i Zakladu Reach for Change kao partnera u radu usmjerenom na boljitak djece. Projekti se mogu prijaviti do 1.srpnja 2017. isključivo putem online prijave.

Reach for Change

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.