LeGrow svoje ime povlači od poznatog proizvođača plastičnih kockica Lego, a s njime dijeli i osnovni koncept. Ovaj tehnološki napredni sustav omogućuje korisniku da nekoliko LeGrow posuda s biljkama međusobno poveže poput, pogodili ste, lego kockica.

Modularne posude za biljke mogu se kombinirati u pravi samoodržavajući ekosustav koji je, iskreno, savršen za stanovnike gradova koji čeznu za malo zelenila u svome životnom prostoru. Posude se mogu opremiti LED svjetlima koja mijenjaju boju svakih šest sati te time bilje opskrbljuju prikladnim svjetlom tijekom cijelog dana. Svaka posuda dolazi s internim rezervoarom za vodu, čime učinkovito izbjegavamo potrebu za zalijevanjem. Sustav LeGrow je, naravno, proširiv  i uz njega je moguće instalirati ovlaživač zraka, a ima i opcionalni ‘Power Pot’ koji u sebi ima ugrađena četiri USB porta.

LeGrow je pri kraju svojeg javnog financiranja na Kickstarteru gdje posudu možete kupiti za 34 dolara. Paketi posuda sežu i do 392 dolara u kojem slučaju dobivate ograničenu kolekciju koja sadrži 36 posuda, četiri LED lampe, dva Power Pota i ovlaživač. Proizvođač procjenjuje da će LeGrow kupcima stići tijekom kolovoza 2017.

Prethodni članakZbogom, MP3
Sljedeći članakPijete li dovoljno vode?
Slobodni novinar, veliki poklonik digitalne zabave i tehnologije te ljubitelj gadgeta svih oblika i vrsta. Damir se informatičkim novinarstvom bavi preko dvadeset godina, a s vremenom na vrijeme sa suzom u oku prolista legendarni časopis Hacker...

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.