MuscleWiki je besplatni resurs za ljubitelje fitnessa koji je nekad davno počeo život kao jedna lijepa web aplikacija. U njegovom novom formatu možete izabrati i naučiti mnoge vježbe za specifične grupe mišića, zbrojiti si dnevnu normu kalorija i izračunati preporučeni maksimum za vježbe s jednim ponavljanjem bez da sjednete za računalo.

MuscleWiki

Fitness asistent

Kao što i sami pretpostavljate, besplatna mobilna aplikacija je minimalistička verzija svima omiljenog web odredišta MuscleWiki. Kao i kod njezinog web rođaka, sve što trebate napraviti jest pogledati ilustrirani model, te tapnuti na mišić kojeg želite vježbati. Aplikacija će vam nakon toga ispisati hrpu vježbi za upravo taj mišić.

MuscleWiki

I prije nego što se osjetite uvrijeđenima zato jer aplikacija ima samo muški model na kojem birate mišiće, ne brinite – MuscleWiki ima i ženskog avatara.

Također, vježbe koje nudi MuscleWiki može vježbati bilo tko – bili vi početnik ili veteran. Tim rečeno, ako ste početnik, MuscleWiki pomaže da otvorite horizonte brojnim metodama vježbanja dok ste u teretani. Neki elementi web aplikacije poput istezanja, vrijedi naglasiti, još nisu došle do mobilne verzije MuscleWikija.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.