Film koji je režirao nagrađivani filmski režiser Chris Cairns sadrži scene koje je snimilo 120 filmskih amatera iz 21 zemlje. Svaka scena je snimana inovativnom Motion Eye kamerom koja se može naći u novom Xperia XZ Premiumu, a može zabilježiti trenutke koji su nevidljivi ljudskom oku uz pomoć jedinstvenog super slow motion videosnimanja.

Snimljen na poluotoku Tróia i u Lisabonu, film sadrži jedinstvene scene snimljene pri nevjerojatnih 960 sličica u sekundi (fps), a reprodukcija je četiri puta sporija nego kod bilo kojeg drugog smartfona. Novi video uvodi publiku u izuzetan svijet super slow motiona, što ga čini prekrasno dramatičnim, a pritom otkriva i najmanje detalje koji obično promaknu oku.

Režiser filma Chris Cairns komentirao je: „Bio je novi izazov režirati kadrove u kojima se akcija događa samo jednom, a svi snimatelji kameru koriste prvi put. Obično znate kakav ste materijal snimili tijekom snimanja, no, u ovom slučaju prostorija za montažu je bila puna iznenađenja jer su neki ljudi snimili potpuno neočekivane stvari… zajedno s puno vertikalnih kadrova i selfieja!

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.