Pariška tvrtka Prynt preklani je pokrenula uspješnu Kickstarter kampanju za pisač koji se nosi kao navlaka za iPhone i smjesta ispisuje fotke snimljene njime (ili bilo koje druge, koje već imate na mobitelu, ili ih skinete s društvenih mreža i weba). Sada je najavila novu verziju Prynt Pocket koja opravdava svoj naziv: više nego dvostruko manji od iPhonea Plus, lako stane u džep.

Koristi s jednostavno: prikačite ga na Lightning priključak iPhonea, instalirate aplikaciju i spremni ste za ispis gotovih fotografija ili snimanje novih. Na Pryntu su tipke za zumiranje slike i okidač, a na softveru u iPhoneu možete još urediti snimke prije ispisivanja (koje traje oko pola minute).[/vc_column_text][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=tUi7gFgEn8Q” align=”center”]

Html code here! Replace this with any non empty text and that's it.

A gotove, otisnute slike možete… animirati! Da, baš kao u Harry Potteru, gdje su slike u novinama animirane, kao žive. Trik je u tome da Prynt uz fotografije automatski snima kratki video zapis koji će se reproducirati na ekranu iPhonea kada mu pokažete (i on skenira) otisnute fotografije.

Prynt Pocket se može naručiti za 150 eura sa stranice proizvođača. S njim dolaze 10 foto-papira a paket s još 40 košta 20 eura. Radi s iPhoneom 5 ili novijim, a u najavi je i Android verzija.

Prynt

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.