C200 je prva kamera iz linije Cinema EOS koja podržava novi RAW format snimanja – Cinema RAW Light, koji nudi istu fleksibilnost u gradiranju boja kao Cinema RAW uz manju veličinu datoteka, što filmašima omogućuje interno snimanje na karticu CFast 2.0.

Novi procesori Canon Dual DIGIC DV6 omogućuju interno snimanje 4K UHD/50P MP4, 4K DCI RAW i trajno visoku brzinu snimanja (High Frame Rate, HFR) od 120 sličica u sekundi, u Full HD razlučivosti bez obrezivanja.

EOS C200 ima Canonov 4K Super 35mm CMOS senzor s efektivno 8,85 megapiksela te nove grafičke procesore Dual DIGIC DV6. Kamera podržava do 15 razina dinamičkog raspona u formatu Cinema RAW Light te do 13 razina u formatu MP4,  što ju čini pogodnom za snimanje detalja i na izraženom svjetlu i u sjeni.

EOS C200 može snimati i usporeno i ubrzano kretanje do 120 sličica u sekundi, bez obrezivanja, u formatu Full HD/MP4 – savršeno za sve koji žele kreativne slow motion snimke.

Kamera EOS C200 lijepo može poslužiti za snimanje u jednom kadru jer nudi napredni sustav automatskog fokusiranja koji je pouzdan i precizan prilikom snimanja 4K sadržaja. Tu je i dodirni LCD panel putem kojeg snimatelji mogu lako odabrati objekt snimanja.

Cijena i dobavljivost na hrvatskom tržištu nažalost nisu obavljeni.

EOS C200

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.