Tvrtka nekad poznata kao Motorola, koja se ovih dana radije predstavlja kao Moto, predstavila je danas novi model početne serije E, u dvije varijante: E4 i E4 Plus.

Predstavljajući nove modele na svom blogu, Moto priznaje kako se je na današnjem tržištu sve teže istaknuti smartfonom srednje klase, da bi odmah zatim izvukao tri najveća aduta svojih novih uzdanica: bateriju koja će svakako izdržati cijeli dan, poseban ekran i napredne mogućnosti kamere.

O ovim posljednjima nema nikakvih detalja, ali zato možemo povjerovati da nas baterije neće tako brzo izdati. Običan E4 ima snagatora od 2800 mAh, što je dovoljno da osigura par dana rada mobitelu s 5″ HD ekranom, kamerama od 5/8 megapiksela te 2 GB RAM-a i 16 GB interne memorije. Odmah je objavljena i cijena tog mobitela koji bi na tržište (ne kaže se koje) trebao stići ovog mjeseca, po cijeni od 149 eura.

Za 50 eura više, Moto E4 Plus nudi još primamljivije karakteristike: bateriju od 5000 mAh (da, pet tisuća), 5,5″ ekran Full HD razlučivosti, posve metalno tijelo, stražnju kameru od 13 megapiksela, Android 7.1… (Tako barem tvrde nezavisni izvori; sam Moto ne navodi puno detalja na svom gore spomenutom blogu…) K tome, golema baterija ne znači da ćete provesti sate uz nju, čekajući da se napuni: brzi punjač od 10 W za par minuta će nakrcati dosta snage za par sati rada.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.