Nove modele odlikuje cijeli niz performansi i osobina koje su do sada bile rezervirane samo za najnaprednije proizvode; kućište izrađeno do jednog jedinog komada metala samo je jedno od njih.

Pored „običnih“ Pavilion prijenosnika, tu je i četiri-u-jednom novi model Pavilion x360, koji se može koristiti i kao tablet. Uz njega se može koristiti digitalna olovka koja podržava tehnologiju Windows Ink. Novi x360 nudi se u dvije veličine: s IPS zaslonom od 14″ ili 15,6″, razlučivosti HD ili Full HD.

HP Pavilion x360

Najnoviji dizajn – donekle posuđen od prestižnih linija Spectre i Envy (primjerice, dodatni zglob za podizanje) – krasi i „obične“ Pavilion modele nove serije, koji se nude s veličinama zaslona od 14, 15,6 ili 17″ (također IPS, u HD ili Full HD razlučivosti), od kojih neki modeli imaju i touchscreen varijantu. Pokreću ih Intelovi procesori Core i3, i5 ili i7, ili pak AMD-ovi procesori – u oba slučaja, najnovije generacije.

Vijek trajanja baterije na nekim se modelima proteže do 12 sati, a većina ih podržava Fast Charge tehnologiju koja može napuniti bateriju do 90% u samo 90 minuta. Dodatne opcije su AMD ili nVidia grafika, više diskova (SSD ili HDD) ili FHD IR kamera, a u standardnoj opremi je HP-ova Wide Vision HD kamera, Intelova 2x2ac brza bežična mreža te audiosustav s dva zvučnika s B&O-ovom tehnologijom poboljšanja zvuka. Svi modeli imaju i USB 3.0 priključke.

Novi Pavilion nudi se u najrazličitijom bojama; ima ih za svaku osobnost: Opulent Blue, Silk Gold, Orchid Pink, Mineral Silver, Natural Silver, Shimmer Mint, Empress Red

Svi navedeni modeli osim 17″ bit će dostupni na hrvatskom tržištu već do kraja lipnja, po cijeni od 3.499 kuna (x360), odnosno 3.899 za 14″ model, dok će „klasični“ HP Pavilion 15 koštati od 3899 kuna s Intelovim, odnosno čak 700 kuna manje s AMD-ovim procesorom.

HP

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.