Na konferenciji Tech World Transform u New Yorku, Lenovo je jučer predstavio niz novosti za podatkovne centre, ali i jedno minijaturno računalo za poslovne korisnike: ThinkStation P320 Tiny. Premda je građen tako da u potpunosti iskorištava male prostore, taj PC isporučuje snagu koja se očekuje od radne stanice. Osim što je jednostavan za postavljanje, Tiny je proširiv – preko ThinkCentre Tiny dodataka.

Mališan je na američkom tržištu dostupan po cijeni od 799 dolara. Cijena i dostupnost na hrvatskom tržištu nisu objavljeni.

Lenovo ThinkStation P320 Tiny

Isto tako, ništa se ne zna niti o dostupnosti na hrvatskom tržištu drugog jučer predstavljenog noviteta, kojem je Lenovo posvetio puno više pozornosti od samog računala. Radi se o usluzi Lenovo PC as a Service (PCaaS) u kojoj se nudi korištenje PC-a i računalnih usluga po modelu pretplate po fiksnoj mjesečnoj cijeni. „Osmišljen kako bi uklonio teret kupnje, pokretanja i upravljanja računalnom imovinom, PCaaS poboljšava učinkovitost životnog ciklusa proizvoda te umanjuje ukupne troškove vlasništva“, kažu u Lenovu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.