Nakon Epsona, i HP je prešao na tehnologiju pisača koji koriste tintu u bočicama koje se mogu nadolijevati. Prvi model nove serije HP DeskJet GT 5820/10 namijenjen je korisnicima koji ispisuju velike količine materijala kod kuće i trebaju bežični pisač sa spremnikom tinte koji „nikad ne staje“, kako kažu u HP-u. Omogućuje ispis do 8.000 stranica s kompletom od tri HP-ove bočice boje, ili do 5.000 stranica s HP-ovom bočicom crne boje.

Tinte su podesne za ispis jasnog teksta, te slika i fotografija živih boja, bez obruba, koje su otporne na vodu i ne blijede, tvrde u HP-u, te dodaju kako je punjenje spremnika čist i jednostavan postupak zahvaljujući HP-ovom inovativnom sustavu punjenja bez prolijevanja; bočice se mogu jednostavno postaviti u spremnik, bez potrebe za pritiskanjem. Prozirni spremnici tinte omogućuju jednostavno provjeravanje razine tinte.

HP DeskJet GT 5820 omogućuje jednostavan ispis na daljinu, s mobilnih uređaja, te skeniranje u oblak ili slanje e-mailom. Već je dostupan na našem tržištu, u promo paketu s dodatnom crnom bočicom tinte po cijeni od 1499 kuna s PDV-om.

1 komentar

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.