Kompanija Yuneec International osnovana je 1999. u Hong Kongu, a danas je jedan od vodećih proizvođača dronova globalno. Od sada je njihov portfelj dostupan na tržištima Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Kosova jer kompanija je odabrala M SAN Grupu za regionalnog distributivnog partnera.

Konkretno, radi se o dronovima Typhoon H Pro, Typhoon Q500 4K i Tornado H920 namijenjenim profesionalnim korisnicima te kompaktnom dronu Breez namijenjenom hobistima. Dodatno, Yuneec nudi i vrhunske elektro skateboarde kao što je E-Board EGO2 (na donjoj slici).

Yuneec EBoard EGO2

U narednim mjesecima na tržište će stići i dugo iščekivani heksakopter Yuneec H520 (na uvodnoj slici), robustan dron namijenjen dugim letovima.

„Već nekoliko godina vrlo pažljivo pratimo razvoj tržišta dronova s ciljem da našim partnerima i njihovim kupcima diljem naše regije ponudimo vrhunske komercijalne i profesionalne brendove. Uvođenjem cjelovitog portfelja Yuneec proizvoda u našu distributivnu mrežu, omogućili smo profesionalnim korisnicima i hobistima u našoj regiji jednostavnu kupnju i servisno održavanje ovih odličnih dronova.“ – izjavio je Žarko Kruljac, član uprave M SAN Grupe.

Yuneec
Yuneec Drone Typhone Pro

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.