Canon je u Zagrebu u okviru nagradnog natječaja „Ljetne priče“ organizirala Instameet – neformalno druženje na kojemu je glavna tema bila popularna aplikacija Instagram i fotografije najprikladnije za tu platformu.

Na Instameetu su sudjelovali Petra Semeš i Josip Novosel koji će biti i članovi žirija natječaja „Ljetne priče“. Petra i Josip su s prisutnima podijelili svoja iskustva s objavom fotografija na Instagramu.

Instameet se održao u Art Parku na Strossmayerovom šetalištu, popularnoj ljetnoj destinaciji Zagrepčana i brojnih turista koja je zbog posebne atmosfere i kolorita izuzetno zahvalna za izradu atraktivnih fotografija koje su pogodne za objavu na Instagramu, ali i drugim društvenim mrežama.

Prisutni gosti su od Petre i Josipa mogli saznati koje su najbolje tehnike za bilježenje efektnih fotografija za Instagram, kako stvoriti dobru kombinaciju fotografije i opisa te hoće Petra i Josip kada budu ocjenjivali fotografije pristigle na natječaj „Ljetne priče“ obraćati više pažnju na sliku ili na opis (odgovor: i jedno i drugo im je važno).

Canonov natječaj „Ljetne priče“ će, umjesto do predviđenog 20. kolovoza, trajati do 31. kolovoza 2017. u 23:59 po srednjoeuropskom ljetnom vremenu, a glavna nagrada je bon za putovanje u vrijednosti 10.000 € (deset tisuća eura) u protuvrijednosti u kunama.

Da biste sudjelovali u natječaju, trebate se prijaviti na adresi www.canon.hr/summerstories i poslati fotografiju svoje ljetne priče uz kratak opis (dužine maksimalno 750 znakova). Na gornjoj adresi možete pronaći i pravila nagradnog natječaja kao i sve druge detalje (i inspiraciju).

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.