Kad se male ruke slože – sve se može, sve se može… Glazbena tema iz filma Vlak u snijegu poslužila je kao inspiracija za Tele2 da ponudi novu tarifu Ekipna kojom za 150 kuna mjesečne pretplate dva do četiri člana ekipe mogu neograničeno telefonirati i slati SMS poruke (u Hrvatskoj te pod novim uvjetima u zemljama EU).

Posebnost tarife je što cijena uključuje naknadu za pristup mreži, što se kod većine drugih operatera i tarifa dodatno plaća.

Tih 150 kuna je ukupan trošak – za sve članove ekipe – ali ne uključuje podatkovni promet: pristup internetu se plaća dodatno. Nije obavezan, ali ako ga želite – najviše se isplati uzeti opciju Bezbroj GB (neograničeni promet s internetom). On košta dodatnih 122 kune – ali po članu ekipe. Dakle, za ekipu od dvoje, gdje oboje žele neograničeni internet, ukupan će trošak iznositi 450 kuna mjesečno.

Uz pretplatu, nude se i četiri mobitela – LG K8 2017, Huawei P10 Lite, Samsung Galaxy J7 i LG Q6 – koje ćete platiti jednu kunu odmah, a ostatak u mjesečnim ratama.

Isti uvjeti nude se i poslovnim korisnicima u tarifi Biznis Ekipna.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.