Tinder je najpopularnija aplikacija za traženje partnera ali dosad je muku mučila kako da pronađe model po kojem će zaraditi – premda ima 1,6 milijardi pregleda dnevno i osigurava tjednih 1,5 milijuna sastanaka uživo. No čini se da ga je sada našla: dodatna usluga Tinder Gold za 14,99 dolara mjesečno omogućuje da odmah po pokretanju aplikacije vidite kome se sviđate (što je moguće i bez plaćanja, ali ograničeno).

To je bilo dovoljno da smjesta, u roku od jednog dana, katapultira Tinder na vrh top-liste iOS aplikacija koje najviše zarađuju, kako piše TechCrunch pozivajući se na App Annie.

Tinder je pak uslugu smjesta proširio na čitav svijet, i tako je učinio dostupnom i u našim krajevima premda je isprva bilo najavljeno kako će biti dostupna samo u SAD-u.

Tinder je i ranije nudio razne dodatne mogućnosti uz plaćanje, primjerice Super Like da onaj kojem se sviđate dozna to i prije nego što naiđe na vas, ili Tinder Boost da se nađete na vrhu liste mogućih partnera.

Nova usluga će uskoro biti dostupna i za korisnike Androida. Tinder još uvijek nije dostupan preko weba, ali najavljen je.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.