Addiko Banka je danas u Zagrebu predstavila Addiko Chat Banking, prvu uslugu te vrste u Hrvatskoj.

Od danas vlasnici računa u Addiko banci mogu obavljati novčane transakcija preko Vibera – jedne od globalno najpopularnijih komunikacijskih usluga. Usluga je potpuno besplatna, no da bi ju koristili morate imati Addiko internetsko bankarstvo preko kojeg se prijavljujete za uslugu (i definirati predloške preko kojih ćete plaćati). Primatelji ne moraju imati račun u Addiko banci.

Na raspolaganju su gotovo sve mogućnosti kakve inače nudi m-bankarstvo: provjeru stanja na računu, praćenje transakcija, kontaktiranje službenika banke, lociranje najbližih poslovnica i bankomata…

Za dodatnu sigurnost, svako plaćanje mora se autorizirati PIN-om. Dnevni limit transakcija ja 1250 kuna, osim za prebacivanje između vlastitih računa.

Addiko

„Današnji klijenti traže moderne, brže, praktičnije i dostupnije usluge. Ponosan sam što kroz suradnju s globalnim brendom poput Vibera uvodimo inovaciju koja modernizira bankarsko poslovanje“, izjavio je Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d. na današnjem predstavljanju u sjedištu Addiko banke u Zagrebu.

„Naš je cilj povezati privatne korisnike i kompanije kako bi olakšali njihovo svakodnevno poslovanje“, izjavio je Momchil Elenkov, Global Telecom Partnership menadžer iz Vibera., koji se pohvalio kako Viber bilježi 15% rasta u Hrvatskoj, gdje svakog mjesec korisnici Vibera pošalju više od 600 milijuna poruka i 21 milijun stickera.

Ujedno su predstavljeni i Viber stickeri Addiko banke.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.