Logitech je predstavio novu verziju web kamere Brio Stream koja snima sliku u 4K razlučivosti, ili ju emitira u 1080p, uz konstantnih 60 sličica u sekundi (fps).

“Emitiranje uživo je postalo društveni fenomen; igrači troše dvostruko više vremena gledajući gaminge i live streamove na Twitchu, Youtubu i Mixeru koji postaju novi TV te generacije”, kažu u Logitechu, objašnjavajući da je nova Brio 4K Stream Edition „web kamera koja ima sve kako bi se profesionalni komentatori mogli što bolje povezati sa svojom publikom“.

Kamera se automatski prilagođava promjenama osvjetljenja, tako da u Logitechu obećavaju da „nećete izgledati tamno uz pozadinsko osvjetljenje“ te održava kvalitetu slike dok zumirate ili odzumiravate. Prateće aplikacije mogu zamutiti, ukloniti ili zamijeniti sve što se nalazi u prostoriji oko vas, a možete i prilagoditi vidno polje na uže područje od 65 ili 78 stupnjeva kako bi fokus bio na vama, ili ga podesiti na 90 stupnjeva kako bi gledatelji mogli uživati u cijeloj sceni.

Kamera stiže na naše tržište ovih dana, po cijeni od 1939 kuna.

Logitech Brio 4K Stream Edition

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.