Dvije prodavaonice otvorene su danas na adresi Avenija Dubrovnik 13, u zgradi Carine pokraj glavnog (južnog) ulaza na Zagrebački velesajam. I dok jedna nudi širok asortiman informatičke opreme i mobitela, druga je specijalizirani gaming store.

Mikronis je krenuo pred 15 godina kao specijalizirana tvrtka za prodaju prijenosnih računala. Danas pokriva čak 10 posto tržišta u Hrvatskoj, a uz prijenosnike svih pet u Hrvatskoj najpopularnijih proizvođača – HP, Lenovo, Asus, Acer, Dell – nudi i računala za urede, gejmere, smartfone, tablete, servere, televizore, pisače i tonere, PC komponente, PlayStation te nepregledan izbor periferije: miševa, tipkovnica, slušalica, memorija, punjača…

Sve se to može nabaviti uz 10% koji vrijedi od današnjeg otvaranja do kraja tjedna (21. – 23. rujna 2017.). A ako vam nije zgodno svratiti do novih poslovnica u Novom Zagrebu, ponuda vrijedi i u web trgovini, do nedjelje.

„Naš princip rada nikada nije bio prodati jeftino i nekvalitetno. Imidž smo izgradili nabavljajući provjereno kvalitetnu opremu renomiranih proizvođača, i od toga do danas nismo odustali“, kažu u Mikronisu. „Od prvog dana najveća nam je reklama povjerenje kupaca, a naša anketa pokazuje da nam čak 97 posto kupaca dolazi po preporuci.“

Mikronisov gaming store također nudi isključivo opremu najjačih proizvođača, ali isto tako i vlastiti brend Avenio, s beskompromisnim modelima kao što je gejmersko računalo Gepard. „Nastojimo biti ispred drugih po odnosu prema kupcima. Sva naša računala imaju jamstvo na pet godina, a u slučaju kvara popravak se vrši u roku od 48 sati, ili se korisniku u jamstvenom roku osigurava zamjensko računalo. Također, Mikronis pruža i besplatnu tehničku podršku za sve naše kupce i korisnike, te kupci putem telefona mogu zatražiti pomoć ako se radi o manjoj poteškoći“, kažu u Mikronisu.

Komentiraj

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.